Szőlőültetvény

TUDJA MEG, HOGY HIDROGÉLEINK HOGYAN SEGÍTIK A LEGMAGASABB TERMÉNY ELÉRÉSÉT A SZŐLŐÜLTETVÉNYEKBEN
MEGOLDANDÓ FELADATOK
Homokos, vízáteresztő talaj
A talaj alacsony természetes vízmegtartó képessége. A nagy vízveszteséget a talaj mélyebb rétegeibe való gyors beszivárgás okozza.
Aszály
A csapadékhiány és a visszatartó tározók alacsony vízszintje miatt korlátozzák a vízfogyasztást a gazdaságokban és az ültetvényekben, ami befolyásolja az öntözési stratégiák megfelelő tervezését


Új ültetések
A talaj vízviszonyok és a szárazság negatívan befolyásolja az új palánták gyökeresedését. A szárazság a fő tényező, amely csökkenti a szőlő gyökeresedését az ültetés után.
Időszakos vízhiány
A vízhiány a terméskötési és növekedési szakaszban az egyes szőlők méretének csökkenését eredményezi. A korlátlan vízellátás a növények számára (nedvességtartalom a szántóföldi vízkapacitás 80-100%-a között) rendkívül fontos a fiatal hajtások megfelelő növekedéséhez és a gyümölcsök keléséhez.

HOGYAN OLDHATJÁK MEG TERMÉKEINK AZ ÖN PROBLÉMÁJÁT

  • A termék garantálja, hogy szőlőjét megóvják a szárazságtól
  • A növények 100%-os gyökeresedése garantált
  • A víz egyenletes eloszlása a talajban
  • 3x nagyobb víz rendelkezésre állása a gyökérrendszer számára
  • A hidrogélek nem befolyásolják a gyümölcs ízét
  • Legalább 10%-kal magasabb termés
  • Teljesen biológiailag lebomló

TUDJON MEG TÖBBET AZ ERDŐSÍTÉSRE SZÁNT TERMÉKEKRŐL

AgroNanoGel® Basic
Optimális talajnedvesség-viszonyokat biztosít a gyökeresedés, a növekedés és a palántanevelés fázisában.
AgroNanoGel® Root
A gyökértömeget beborító feltörő pép megakadályozza a gyökérrendszer kiszáradását a szállítás, tárolás és az ültetés során.
AgroNanoGel® Inject

Ez egy injekciós technológia, amely lehetővé teszi a hidratált hidrogél gyors felvitelét közvetlenül a gyökérrendszer területére a meglévő szőlőültetvényekben. Az injekció lehetővé teszi a növények növekedését, fejlődését és termését serkentő mikrobiológiai anyagokkal dúsított készítmény bejuttatását. A technológia alkalmazása lehetővé teszi a szőlők megmentését és védelmét aszályos időszakokban.
Made on
Tilda