Parkosítás

HIDROGÉL® TERMÉKEK GARANTÁLJÁK A HATÉKONY PARKOSÍTÁST ÉS VÁROSI ZŐLDTERÜLETEK BEÜLTETÉSÉT
MEGOLDANDÓ FELADATOK
Tápanyaghiány. A talaj szikesedése és magas mérgező elemek tartalma a levegőben. A fényhez, esővízhez vagy talajvízhez való rossz hozzáférés a városi területek fejlődése miatt.
Nincs elegendő hely a növények gyökereinek és föld feletti részeinek fejlődéséhez. Erősen kötött talajok, terméketlen, rossz szerkezetű talajok, különösen a gyökérrendszer által elérhető helyen. Hosszú távú aszályok, amelyek gyakori öntözést kényszerítenek ki

HOGYAN OLDHATJÁK MEG TERMÉKEINK AZ ÖN PROBLÉMÁJÁT

  • A tápanyagok visszatartása a gyökérrendszerben
  • A természetes műtrágyák és ásványi anyagok pontos kijuttatása
  • Csökkenti a növények kihullását és felgyorsítja a növekedést
  • A gyakori aszályos időszakok okozta vízstressz csökkentése
  • A növényi gyökerek kiszáradásának megakadályozása pl. szállítás közben
  • Az öntözéshez szükséges vízfogyasztás kb. 50%

TUDJON MEG TÖBBET AZ ERDŐSÍTÉSRE SZÁNT TERMÉKEKRŐL

AgroNanoGel® Basic
Egy szuperabszorbens, amely hidratálás után 98%-ban csapadékból vagy öntözésből származó vízből áll. Optimális talajnedvesség-viszonyokat biztosít a növények gyökeresedésének fázisában.
AgroNanoGel® VIT

A Vit egy modern talajjavító, amely lehetővé teszi a tápanyagok és ásványi anyagok precíz talajba juttatását. Különféle ültetésekhez (például virágágyásokhoz), gyep telepítéséhez és zöldfelületek rekultivációjához használják. A hidrovetési keverék összetevőjeként is ajánlott.
AgroNanoGel® Root
pépet hoz létre, amely beborítja a gyökértömeget, és megakadályozza a gyökérrendszer kiszáradását a szállítás, tárolás és az ültetés során.
Made on
Tilda