Sportpályák

A GYEPNÖVEKEDÉS STIMULÁLÁSA SPORT CÉLRA
MEGOLDANDÓ FELADATOK
PROBLÉMÁK A SPORT- ÉS SZABADIDŐ LÉTESÍTMÉNYEKBEN
Mechanikai sérülések és helyi gyepveszteség. Kedvezőtlen víz-levegő kapcsolatok. A magas por- és agyagtartalom a gyökerek légzési képességének elvesztéséhez vezet. A magas hőmérséklet vízveszteséget okoz a talaj mélyebb rétegeiből. Nem megfelelő vízvisszatartás (rossz vízvisszatartó képesség). Az intenzív, sürgősségi öntözés a külső, agyagos-iszapos réteg lezárását eredményezi, és így akadályozza a víz beszivárgását a talajszelvény mélyebb rétegeibe. A túlzott öntözés magas agyag-, iszap- és portartalom mellett fokozott szikesedést okoz, és ezzel ellensúlyozza a talajképző folyamatokat.
A SPORTFÜVEK KARBANTARTÁSA EGYSZERŰBB LESZ
Mivel a futballpályák s golfépályák vízáteresztő aljzatra épülnek, amelyek gyorsan száradnak, ezért gyakori öntözést igényelnek. Megoldásaink jelentősen csökkentik ezt a problémát. Ez különösen kényelmes és költséghatékony nagy területeken.

HOGYAN OLDHATJÁK MEG TERMÉKEINK AZ ÖN PROBLÉMÁJÁT

  • Garancia a gyep egyenletes beültetésére
  • Egyenletesen osztja el a vizet a talajban
  • Teljesen biológiailag lebomló
  • Minimum 10%-kal gyorsabb szálnövekedés
  • A hidrogél bármikor befecskendezhető
  • A vizet visszatartja és egyenletesen juttatják el a fűszálakhoz
  • Korlátozza a műtrágya kimosódását és veszteségét
  • Termékeink tökéletes víztárolást biztosítanak

TUDJON MEG TÖBBET AZ ERDŐSÍTÉSRE SZÁNT TERMÉKEKRŐL

AgroNanoGel® Basic
Egy szuperabszorbens, amely hidratálás után 98%-ban csapadékból vagy öntözésből származó vízből áll. Lehetővé teszi a talaj optimális nedvességtartalmának fenntartását. Ha gyep, futballpálya vagy golfpálya ültetésére használják, megtartja a vizet és ellátja a növényeket.
AgroNanoGel® Inject

Meglévő gyepek revitalizálására ajánlott A mikrobiológiai anyagokkal dúsított készítmény altalaj injektálása pozitívan befolyásolja a gyepgyep növekedését és megművelését, valamint javítja a gyep mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képességét. A termék és a technológia alkalmazása lehetővé teszi a sűrű, egészséges és intenzíven zöld pázsit fenntartását.
AgroNanoGel® Vit GrasRevi
Új zöldfelületek telepítésére ajánlott Ez a készítmény hidrogél kombinációja megfelelő tápanyagdózissal, amely optimálisan jut el a növényekhez. Tulajdonságainak köszönhetően az AgroNanoGel®VIT GrassRevi folyamatos, könnyű hozzáférést biztosít a vízhez, különösen olyan igényes területeken, mint a sportlétesítmények.


Made on
Tilda